LABELSZ leather bags

Welkom bij LABELSZ

Een Nederlands tassenlabel dat eigenwijze stoere tassen & accessoires brengt, gemaakt van de mooiste leersoorten. LABELSZ brengt 4x per jaar een nieuwe collectie, stuk voor stuk vrouwelijk met een eigenwijze en stoere stijl.

LABELSZ Leather bags | Spring-Summer 2017

De uitgebreide LABELSZ collectie is te herkennen aan de fun details die het mogelijk maakt om de gehele collectie met elkaar te combineren. Key items voor dit seizoen zijn de vele varianten in kleine tassen aangevuld met stoere grote leren tassen.
Naast de tassencollectie brengt LABELSZ een uitgebreide lijn aan diverse portemonnee’s, phonewallets en leren sleutelhangers.

De stoere basic kleuren,zwart, grijs, cappuccino en olijfgroen vormen de basis van de collectie met 2 nieuwe accent kleuren voor het voorjaar; denim blue en dusty pink.
Een tassen label waar je blij én hebberig van wordt.

LABELSZ is zowel in offline en online winkels te koop, voor een complete lijst met verkooppunten kunt u contact met ons opnemen.

 HAVE A NICE BAG

Graag meer weten over dit prachtige tassen label? Of graag het merk opnemen in uw collectie? Neem vrijblijvend contact met ons op of loop binnen bij één van onze showrooms.