OVER ONS

WIJ ZIJN FASHION PARTS

Na vele jaren gewerkt te hebben in diverse functie’s voor nationale en internationale modebedrijven was het een logische volgende stap om een eigen bedrijf te starten.

Met passie en (brabantse) gezelligheid is Fashion Parts er in geslaagd een betrouwbare en professionele partner te worden voor vele winkeliers en leveranciers.

“labels with a twist” dat is waar het bij ons omdraait!

Leuk dat je een kijkje op onze site komt nemen.

Team Fashion Parts

ONS TEAM

De drijvende kracht achter Fashion Parts is Lisenka Dumoulin. Met haar ruime ervaring in de modebranche op zowel wholesale- als retail gebied weet zij als geen ander hoe ze de detaillist in de modewereld op een professionele wijze kan adviseren.

Dit seizoen word ze ondersteund door 2 stagaires van het Summa College in Eindhoven, Cheyenne & Emma.

                             

Lisenka Dumoulin

ONZE MERKEN

De labels die Fashion Parts voert zijn zorgvuldig geselecteerd, of je nu een kledingwinkel, sieradenshop of lifestylewinkel hebt. Fashion Parts bied verschillende labels met een eigen gezicht. Naast de sieraden van het Zweedse merk Bud to rose by Diddi is Fashion Parts succesvol distributeur van het Nederlandse tassen merk LABELSZ leather bags & accessoires. Voor de zomer brengen wij de collectie van Mzury, prachtige met de handgemaakte slippers uit Kenia. En sinds januari 2015 is daar het Deense accessoire label Tif-Tiffy aan toegevoegd met een uitgebreide shawlen en knit collectie.

bud to rose, sieraden, zweden, jewellery
LBLS, labelsz, handmade, lerentassen, stoer en eigenwijs, basic, vrouwlijk,
Tif-Tiffy, shawls, knits, made in Italie, danish design
mzury, jewellery for your feet, kenia, slippers,handmade